Rondleiding natuurgebied de Zilveren Schaats 18 september 2016

Tijdens het varen ben je er vast wel eens langsgekomen: het natuurgebiedje aan het water ‘de Zilveren Schaats’. Het natuurgebied ligt tussen het meertje de Zilveren Schaats en de Waterlinieweg in en is niet openbaar toegankelijk. Op zondagmiddag 18 september 2016 wordt door Arnoud van bewonersvereniging ‘de Zilveren Schaats’ een prachtige rondleiding gegeven door de bijzondere flora en fauna. Zie voor een eerste indruk de facebooksite van de Zilveren schaats. Er loopt zelfs een schapenkudde !

De rondleiding begint om 12:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Na afloop gaan we gezellig een kopje koffie drinken (op eigen kosten). Kom je met de boot dan kun je aanleggen aan de steiger op het verzamelpunt.

We verzamelen bij de vlag van de KBC nabij het adres Rembrandtkade 2.

De toegang is gratis maar de groepsgrootte is beperkt: uitsluitend vooraf aanmelden via Eventbrite