Varen op de Kromme Rijn met KBC sticker

Wil je deze zomer een waar vakantiegevoel beleven door te varen op de Kromme Rijn? Dat kan! Wanneer je een elektrische (buitenboord)motor hebt én lid bent van de KBC én een KBC sticker hebt kun je gebruik maken van de collectieve vergunning van de KBC. Voorwaarde is het bekend zijn met en naleven van de collectieve vergunning. In het kort: niet na zonsondergang varen, lengte max. 7 m, breedte 2,50 m, diepgang max. 0,80 m doorvaarthoogte max. 1,80 m en met een duidelijk zichtbare KBC sticker op de boeg.

De KBC sticker kun je hier bestellen (à 7,50 euro incl. verzendkosten) en dan komt deze per post binnen een week of twee naar je toe. Stuur wel tegelijk een e-mailbericht met je adres en de gewenste sticker(s) naar info@kleinebotenclubutrecht.nl. Of je koopt hem contant (à 5 euro) bij een activiteit van de KBC.

Vaarroute naar de Kromme Rijn nodig? die hebben we ook voor je. Vaarroutes staan hier.