Vijf nieuwe toeristische vaarroutes op deze website

Heb je net een boot of wil je weleens een andere route varen? Dan hebben we voor jou vijf vaarroutes in en rond Utrecht bedacht. De lengte van de routes varieert van 5 tot 10 km enkele reis. Wanneer je alle routes gehad hebt, heb je de gehele stad vanaf het water gezien. Elke route komt langs een of meerdere horeca gelegenheden om een pauze te houden. En elke route is uiteraard getest, per route staan er ook aanwijzingen voor het varen.

Voor de vaarroutes maken we gebruik van het gratis platform ‘RouteYou’. RouteYou wordt veel gebruikt door fietsers en wandelaars en is een erg veelzijdig platform. De vaaroutes zijn nu op veel manieren (gratis) te gebruiken:

  • internetsite
  • vooraf uitgeprint
  • via een tomtom of garminsysteem
  • met de speciale Route-You navigatie-app op de smartphone

Klik bovenaan deze pagina op ‘Vaarroutes‘ voor meer.