Steun KBCU

De Kleine Boten club Utrecht (KBCU) is sinds 2006 actief als club van en voor (aankomend) Utrechtse botenbezitters. De club brengt ideeën samen, behartigt de belangen van de leden o.a. bij de gemeente (o.a. singels en Merwedekanaal), doet aan deskundigheidsbevordering (knopen en aanmeren, motoronderhoud) en hulp aan leden (bijvoorbeeld bergingsacties). Onze leden zijn enthousiaste liefhebbers van boten en van onze unieke historische grachten en singels. Via de KBCU kun je als bedrijf niet alleen zichtbaar zijn en jouw merk versterken, maar ook klanten werven. Of je nu een reparateur bent van boten of een restaurant aan de Oude Gracht.

Krijg nieuwe klanten en versterk jouw merk

De KBCU is een informele club die momenteel zo’n 200 (aankomende) bezitters van boten in de Utrechtse grachten vertegenwoordigt. Maximaal 10 keer per jaar ontvangen deze leden de Nieuwsflits per mail. Daarnaast weten maandelijks gemiddeld meer dan 700 geïnteresseerden de website te vinden (Google Analytics 2015). In de periode mei tot en met september wordt de site door meer dan 1.000 bezoekers per maand bezocht. Dat zijn vooral Utrechters met een kleine boot of die interesse hebben in een kleine boot, maar ook vakantiegangers (met en zonder boot) en dagtoeristen. De KBCU biedt jouw bedrijf het ideale ‘umfeld’ tegen een minieme investering.

Actieve informele club

De KBCU is een informele club waar geïnteresseerden gratis lid van kunnen worden. KBCU is voor uiteenlopende organisaties het aanspreekpunt als het gaat om kleine bootbezitters. Van gemeenten en watersportverenigingen tot lokale media en de organisatie achter de Culturele Zondagen. Onlangs is de stuurgroep uitgebreid en is een dagelijks bestuur gevormd. Ook is de website vernieuwd en de Facebook-groep verder uitgebouwd.

We willen nog meer zichtbaar zijn in de Utrechtse samenleving. De KBCU gebruikt de steun van bedrijven voor offline en online promotie van de club en om activiteiten te organiseren. Je steunt als bedrijf de KBCU al vanaf 25 euro per jaar als Linkpartner. Meer zichtbaarheid krijg je als Supporter of Sponsor. Kunnen wij jou verwelkomen in 2015?

Zo kun je steunen

Als bedrijf kun je op 3 manieren de Kleine Boten Club Utrecht steunen:

Linkpartner Supporter Sponsor
Vermelding linkgids Vermelding linkgids Vermelding linkgids
Logo op partnerpagina Logo op partnerpagina
Naamsvermelding op homepage Logo op homepage
Logo in iedere Nieuwsflits
€ 25,- per jaar € 50,- per jaar € 100,- per jaar

Kleine Boten Club Utrecht is als informele club niet BTW-plichtig.

Meld je nu aan!

Word Linkpartner, Supporter of Sponsor door je hieronder aan te melden:

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.