Gezocht: webredacteur die van varen houdt

Gezocht: webredacteur die van varen houdt

Ben je naast een vaar- ook een schrijftalent en vind je het leuk om een tot twee uurtjes per maand de website van Kleine Boten Club Utrecht mee te onderhouden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als webredacteur schrijf je 2-2 berichten per maand voor de website van de Kleine Boten Club die in het vaarseizoen door meer dan 1.000 bezoekers per maand wordt gezocht. Je houdt daarvoor de Utrechtse media in de gaten, maar krijgt ook content aangeleverd van (stuurgroep)leden. Wanneer er activiteiten zijn weet je achteraf een mooi verslag van te maken voor op de site. En op termijn kun je als je dat wilt ook de Nieuwsflits versturen vanuit Mailchimp.

Wat moet je kunnen?

Om webredacteur te worden heb je vooral goede zin nodig en vind je het uiteraard leuk om in de spreekwoordelijke pen te klimmen. Natuurlijk is het fijn als je overweg kunt met WordPress, maar dat leren we je anders zo. De tijdsbesteding is 1-2 uur per maand. In de winter wat minder en als er een activiteit is, wellicht een uurtje meer.

Wat krijg je ervoor terug?

We bieden je geen salaris, geen auto/mobiel/laptop van de zaak en ook geen 13e en 14e maand. Wat we je wel bieden zijn een geinteresseerd publiek voor jouw schrijfkunsten. En een leuke club van mensen (al zeggen we het zelf) om de KBCU mee te besturen. Verder bouw je aan je netwerk binnen Utrecht.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met Martijn Hemminga (communicatie & website) via onderstaand formulier.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]