KBCU komt op voor vrij gebruik van Merwedekanaal

KBCU komt op voor vrij gebruik van Merwedekanaal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zaterdag 30 januari stond een groot ingezonden stuk namens Kleine Boten Club Utrecht in het AD. Namens KBCU hebben Dick Borst en Frank Nieuwesteeg gepleit voor het vrij blijven kunnen gebruiken van het Merwedekanaal door iedere bootgebruiker. Het ingezonden stuk heeft veel losgemaakt bij zowel de roeiclubs als woonbootbewoners.

Recreant de dupe van wedstrijdroeier

Naar aanleiding van nieuwsberichten afgelopen halfjaar en de gemeentelijke inspraakavond van 6 januari j.l. over het Merwedekanaal heeft KBCU een artikel ingezonden. Motie 130 heeft een eenzijdige blik: de motie belicht het Merwedekanaal alleen vanuit het oogpunt van de roeiverenigingen. De gemeente hoort alle partijen gelijkwaardig te beschouwen vindt het KBCU; correctie van de motie op dit punt is wat ons betreft dan nodig.

 

Klik op onderstaand artikel voor een grote weergave die in een nieuw venster opent:

Ingezonden artikel in het AD van 30 januari 2016

Reacties op ingezonden artikel

Zowel de roeiclubs als een bewoner van een woonboot hebben via het AD gereageerd op het ingezonden stuk van KBCU. Hieronder de stukken. Klik op een beeld voor een uitvergroting die in een nieuw venster opent:[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2846″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2845″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” img_size=”medium” alignment=”right”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie