KBC doet mee aan Utrecht Canal Pride: inschrijven geopend

Net als de vorige drie edities zal de KBC met haar kleine boten weer meedoen en meewerken aan de Utrecht Canal Pride. De bijdrage van de KBC zal deze editie (4 juni a.s.) plaatsvinden op het vaarwater bij het Ledig Erf en onze boten liggen stil. Om de stoet van 50 grote boten het rondje Catharijnesingel – Oudegracht – Catharijnesingel ongestoord te laten doen, doen we drie dingen:- de toegang tot het evenement vanuit de vaarwateren Tolsteegsingel en Vaartsche Rijn blokkeren en soms even openen wanneer nodig;- paraat staan voor als er iets gebeurt. De schipper per boot blijft nuchter;- zorgen dat het publiek, de boten en natuurlijk wijzelf ten volle kunnen genieten.Wil je met je kleine boot erbij zijn, dan kan dat alleen via de KBC want verder geldt er een vaar- en aanmeerverbod op het vaartraject. Er is beschikbaarheid voor maximaal 10 kleine boten.

Aanmelden kan via de website van de Utrecht Canal Pride: ‘https://www.utrechtcanalpride.nl/aanmelden-als-vrijwilliger
Vul hierbij het invul formulier in en geef aan dat je ingedeeld wilt worden bij ‘de kleine botenclub / bootjes ledig erf’. Lunch en T-shirt wordt geregeld en we denken na over de aankleding van de boten.

In de weken voorafgaand aan 4 juni word je benaderd met een briefing, het tijdsstip (vooralsnog 11:30 uur-18:00 uur) en wat spelregels waar we ons aan gaan houden.

Just be you !