Bootverzekeren aan de kade?

Vanuit de KBC zijn we met de gemeente in gesprek over vergroenen van onze boten. Goed nieuws voor het milieu. Dat betekent dat velen zullen gaan investeren in de boten en om deze investering te beschermen zouden we deze graag verzekeren tegen diefstal en schade. Tot voor kort had ‘de Europeesche’ een dergelijke verzekering die een boot op een gemeentelijke ligplaats in Utrecht verzekerde. Helaas is die verzekering opgehouden te bestaan en zijn we op zoek naar mogelijkheden hiervoor. Alle verzekeringen die wij konden vinden beschouwen een boot die niet in een bewaakte jachthaven ligt in Utrecht op dit moment als een onverzekerbaar groot risico.

Wellicht kan er in een driehoeksoverleg tussen gemeente Utrecht / KBC/ verzekeraar een optie ontstaan waarbij ieder een bijdrage levert?

Wil je hierin meedenken/zoeken of heb je kennis van verzekeren? We horen het graag! meld je op de contactpagina.