KBC @ Canal Parade Utrecht 2017

‘Ik denk dat ik niet alleen namens UCP, maar ook namens alle deelnemers, bezoekers en gemeente spreek als we de Kleine Boten Club Utrecht bedanken voor hun inzet afgelopen weekeind tijden de Utrecht Canal Pride’. Aldus Roald namens de UCP organisatie

Met twee teams kleine boten heeft de KBC bijgedragen aan de Canal Pride op 17 juni 2017.

      

Team 1 (Frank, Cokkie, Huib, Maarten-Jasper en Wim) heeft bij het Ledig Erf de doorgang voor de sloepenstoet vrij gehouden en heeft geassisteerd bij de start van de sloepen

Team 2 (Annemieke, Arthur, Willem, Hilco) heeft bij de Weersingel hetzelfde gedaan en heeft geassisteerd bij het finishen van de sloepen.
Daarnaast heeft Jaap bij de stadhuisbrug standby gestaan om sloepen met motorproblemen weg te slepen. Ook waren we tijdens de Canal Pride ogen en oren van de organisatie en waren we paraat in geval van calamiteiten die er gelukkig niet waren.

Na afloop had team 1 het voorrecht als eerste achter de stoet aan te varen dwars door het feestgedruis. Daarna hebben we afgesloten met een bbq in het Griftpark.

 

We kijken terug op een geweldig evenement en we zijn enorm trots dat we als KBC hierbij mochten zijn en een mooie nuttige rol hebben kunnen spelen. Volgend jaar op 16 juni 2018 gewoon weer !

zie voor meer info de website van de organisatie.