23 november: Lezing historie Utrechtse vaarwegen + ledenbrainstorm

Lezing over de historie van de vaarwegen in Utrecht + ledenbrainstorm

Ter afsluiting van het vaarseizoen 2015 organiseert Kleine Boten Club Utrecht een lezing over de historie van de Utrechtse vaarwegen. De lezing wordt gegeven door Hans Buiter. Aansluitend houden we een ledenbrainstorm: Met een biertje in de hand gaan we in een paar kleine groepjes het afgelopen KBCU-jaar evaleren en vooruitkijken.

Lezing historie Utrechtse vaarwegen

Je vaart er tig keer langs zonder je te beseffen hoe bijzonder een gebouw of plek langs het water is. Gelukkig krijgen we 23 november van Hans Buiter te horen langs welke bijzondere plekken we varen. Hans is verenigingshistoricus van de ANWB en is auteur van diverse boeken over historische onderwerpen o.a. over het Utrechtse Griftpark.

Ledenbrainstorm

Aansluitend houden we een ledenbrainstorm: Met een biertje in de hand gaan we in een paar kleine groepjes het afgelopen KBCU-jaar evaleren en vooruitkijken. In een workshopvorm bespreken we Wat goed gaat, wat beter kan, welke ideeën zijn er en wie steekt de handen uit de mouwen. Inbreng is primair bedoeld voor leden. Niet-leden mogen meepraten.

Inschrijven kan alleen via Eventbrite. Leden betalen € 10,00 en niet-leden: € 12,50. Dat is inclusief lezing en een drankje en hapje.

Programma

  • aanvang: 19:45 uur
  • start lezing: 20:00 uur
  • start ledenbrainstorm en borrel: 21:00 uur
  • einde: 22:30 uur

Locatie

Locatie is, uiteraard passend bij de lezing, een werfkelder. De Werftkelder is onder Nieuwegracht 50 (volg de borden en vuurkorf),

Schrijf je nu in en we zien je graag de 23e!

Geef een antwoord