Geslaagde Vaarmiddag zondag 13 september vraagt om een vervolg

Zondagmiddag 13 september verzamelden zo’n 15 mensen zich tijdens de eerste Vaarmiddag van de Kleine Boten Club Utrecht. Van de aangemelde 10 boten vaarden er uiteindelijk 6 mee. De zon liet zich de hele middag zien, waardoor er teruggekeken kan worden op een geslaagde Vaarmiddag.

Van Griftpark naar Vaartse Rijn

Vanaf 13.30 uur verzamelde iedereen zich bij het Griftpark. Vervolgens vaarden we in convoi achter een heus ‘vlaggenschip’ via de Oude Gracht naar de Vaartsche Rijn. Een van de schippers had al snel pech, maar kon vastgebonden langszij een andere boot de tocht wel afmaken. Bij de Vaartsche Rijn aangekomen werd de Vaarmiddag afgesloten met een kleine borrel bij Klein Berlijn.

Bekijk alle foto’s van de vaarmiddag op de fotopagina.

Eerste clubstickers geplakt

Tijdens het verzamelen bij het Griftpark konden aanwezigen voor 1 euro in het bezit komen van de gloednieuwe clubsticker waarna deze veelal direct een plekje kreeg op de boot. Binnenkort kun je via de site een sticker bestellen die we naar je opsturen.

De clubsticker vond gretig aftrek

Bekendmaking foto freecard

Tijdens de afsluitende borrel werd de freecard gepresenteerd. Hoe deze eruit ziet, lees je binnenkort in een apart bericht op de site.

Bekijk alle foto’s van de vaarmiddag op de fotopagina.