18 juni: Basiscursus Vaarveiligheid voor kleine boten

18 juni: Basiscursus Vaarveiligheid voor kleine boten

De zomer staat te beginnen en dat betekent volle Utrechte grachten. Met kano’s, roeiboten en sloepen, maar ook doorgaand pleziervaart en uiteraard de rondvaartboten. Op donderdag 18 juni ontdek je hoe je veilig met jouw kleine boot of kano de grachten op kan tijdens de ‘Basiscursus vaarveiligheid voor kleine boten’.

Interactieve cursus

De cursus wordt op een interactieve wijze gegeven en behandelt vaarveiligheid vanuit verschillende perspectieven (verschillende boottypes). Deze wordt wordt gegeven door een ervaren zeil- en roei-instructrice uit Utrecht: Ingrid de Jong. Om 20.00 uur begint de cursus en deze duurt tot ca. 22.00 uur waarna de borrel begint.

Aan de werf

De locatie is de hele mooie werfkelder langs een van de drukste stukjes Oudegracht in Utrecht. Bij mooi weer is de borrel buiten op de werf. Doordat we tegen gereduceerd tarief de werfkelder mochten huren van Kanoverhuur Utrecht, hebben we de deelnamekosten laag kunnen houden.

Meld je nu aan!

Ben je er 18 juni bij om de kneepjes te leren van het veilig varen over de Utrechtse grachten? Meld je dan aan via Eventbrite. Het ticket geeft recht op deelname aan de cursus en de (inbegrepen) borrel. Tot 18 juni!

Locatie van de cursus

Geef een antwoord