Doe mee met de fotowedstrijd ‘Utrecht vanaf het water’

Kleine Boten Club Utrecht komt dit seizoen met nieuwe freecards en daarvoor zijn we op zoek naar mooie foto’s. Heb je nog een leuke foto gemaakt op het water in Utrecht? Stuur deze dan uiterlijk 15 juni in en wie weet staat jouw foto binnenkort op freecards die de hele wereld overgaan!

Foto’s van Utrechtse grachten, singels en bootjes

Heb jij een of meerdere foto’s gemaakt op het water of foto’s waarop de grachten, singels en bijvoorbeeld bootjes staan? Stuur deze dan uiterlijk 15 juni 2015 in. De fotowedstrijd staat open voor leden van Kleine Boten Club Utrecht. Nog geen lid, meld je dan gratis aan? Per lid mag je maximaal 3 foto’s inzenden. Zorg ervoor dat jouw foto’s hoge resolutie zijn, omdat ze gedrukt moeten worden. Gebruik WeTransfer als je foto’s van meer dan 5 MB wilt versturen.

Een selectie van de mooiste foto’s komt op de fotopagina te staan op de website. Bezoekers van de site kunnen vervolgens stemmen op de mooiste foto, die dan op de freecard wordt gedrukt. De freecards worden verspreid onder de leden, bedrijven in de LinkGids en bootvriendelijke horeca. Medio juli vindt de prijsuitreiking plaats van de eerste nieuwe freecard.

Geef een antwoord