Steun KBCU en word supporter of sponsor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In 2015 willen we als KBCU graag werken aan de zichtbaarheid van de club in Utrecht, o.a. door het organiseren van evenementen. Daarom is de Kleine Boten Club Utrecht op zoek naar Supporters en Sponsors.

Bereik jouw doelgroep via KBCU

Richt jouw bedrijf zich op (aankomend) kleine bootbezitters, vaarrecreanten, waterliefhebbers en dagtoeristen? Dan ben je optimaal zichtbaar via Kleine Boten Club Utrecht. Maximaal 10 keer per jaar ontvangen de ongeveer 150 leden de Nieuwsflits per mail. Daarnaast weten maandelijks honderden geïnteresseerden de website te vinden.

Het KBCU biedt jouw bedrijf het ideale umfeld tegen een minieme investering. Lees meer over de mogelijkheden.[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Zet jouw bedrijf in de spotlight en steun KBCU!” style=”rounded” txt_align=”center” title=”Lees hoe je de Kleine Boten Club Utrecht kunt steunen” btn_style=”rounded” color=”blue” size=”lg” position=”bottom” link=”url:https%3A%2F%2Fkleinebotenclubutrecht.nl%2Fover-de-kbc-utrecht%2Fsteun-kbcu%2F|title:Steun%20KBCU|” h4=”Kijk hier hoe je vanaf € 25,- per jaar de Kleine Boten Club kunt steunen en jouw bedrijf een jaar lang kunt promoten!”][/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row]