SingelSwim 2015: Zwemmen voor het goede doel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op zondag 14 juni 2015 staat de historische Utrechtse Singel in het teken van de eerste editie van de SingelSwim Utrecht. Maximaal 750 deelnemers kunnen zich inschrijven om 1,2 of 2 kilometer te zwemmen voor meer onderzoek naar de onbekende spierziekte FSHD. 

Zwem 1.200 of 2.000 meter

De start van dit spectaculaire zwemevenement is bij één van de vier stadsingangen uit de 12de eeuw: De Weerdbrug. Jong en oud zwemt dan naar de finish bij het Lepelenburg. Naast de sportieve uitdaging wil de organisatie aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten. Stichting Spieren voor Spieren ondersteunt dit nieuwe Utrechtse initiatief en zorgt dat de opgehaalde gelden worden besteed aan onderzoek naar een medicijn voor de spierziekte FSHD.

Doe mee

Vanaf dit moment kun je je zich inschrijven; individueel, met een studententeam of als businessteam. Kijk voor meer informatie en om aan je aan te melden op www.singelswimutrecht.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://vimeo.com/118831919″][/vc_column][/vc_row]