Bekijk de Utrechtse grachten via Google Street View

Utrechtse Grachten te zien via Google Street View

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanaf nu kun je zonder boot vanaf thuis door de Utrechts grachten en singels ‘varen’, want via Google Maps kun je vanaf je smartphone, tablet of pc onze Utrechtse grachten bekijken. 

10 jaar Google Maps

Veel gebieden uit ons land zijn al te bekijken via Street View. Dit zijn niet alleen straten in plaatsen, maar ook bijzondere plekken als de Efteling. De grachten van Utrecht zijn er vanwege het tienjarig bestaan van Maps bijgekomen. Ook elf andere plekken in ons land zijn om die reden toegevoegd aan Street View. Denk aan het Stadhuis in Delft of de ArenA en het Concertgebouw in Amsterdam.

Bekijk de grachten en singels in Utrecht via Google Maps.

Meer weten over Singelherstel? Kom 9 april naar de rondleiding

Op donderdagavond 9 april 2015 opent Kleine Boten Club Utrecht officieel het vaarseizoen met een rondleiding door het Stationsgebied met de focus op het herstel van de singels. De rondleiding begint om 19.00 uur bij het nieuwe Stadskantoor en wordt afgesloten met een borrel bij Het Gegeven Paard (TivoliVredenburg). Schrijf je nu in! Lees meer

 

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”1668,1669,1667″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_buttons=”” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”700×500″ title=”Screenshots Google Street View”][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord