Seizoensopening met rondleiding Singelherstel op 9 april

Op donderdagavond 9 april opent Kleine Boten Club Utrecht officieel het vaarseizoen met een rondleiding door het Stationsgebied met de focus op het herstel van de singels. De rondleiding begint bij het nieuwe Stadskantoor en wordt afgesloten met en borrel bij Het Gegeven Paard.

Stationsgebied en Singelherstel

Dat het centrum van Utrecht onder handen wordt genomen is al jaren zichtbaar en zal de komende jaren zichtbaar blijven. Maar wat betekent dit nu voor bezitters van kleine boten? Wanneer kunnen we aanleggen bij TivoliVredenburg of naar Oog-en-Al varen vanaf de Weerdsluis?

De rondleiding start om 19.00 uur in het nieuwe Stadskantoor. Na een korte uitleg aan de hand van maquettes, foto’s en videos gaan we onder leiding van een gids het centrum in. Tijdens de rondleiding zullen we niet alleen stilstaan bij het Singelherstel maar ook bij het Stationsgebied omdat deze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Schrijf je uiterlijk 26 maart in

De seizoensopening is voor iedereen die geinteresseerd is in varen door de Utrechtse grachten. Leden en niet leden. Kijk voor meer informatie en om je uiterlijk 26 maart in te schrijven op de speciale pagina voor de Seizoensopening 2015!

 

Geef een reactie