Gezocht: sponsorcoördinator voor KBCU

Sponsorcoördinator

Weet jij als geen ander mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen? Vind je het leuk om 1 á 2 uur per maand in te zetten voor Kleine Boten Club Utrecht zodat we meer zichtbaarheid creëren en activiteiten kunnen organiseren voor leden? Dan ben jij de ideale persoon voor de functie van Sponsorcoördinator.

Wat ga je doen?

Als Sponsorcoördinator werf je sponsors voor de club. Van clubsponsors tot betaalde vermeldingen in de LinkGids op onze website. Je benadert actief potentiële sponsors om hen enthousiast te maken om voor een kleine bijdrage zichtbaar te zijn en meteen de club te steunen. Van scheepswerf tot sloepverhuur. Van restaurant aan de grachten tot winkels met scheepsbenodigdheden.

Wat vragen we?

Enthousiasme, enthousiasme en enthousiasme!

Wat bieden we je?

We bieden je geen salaris, geen auto/mobiel/laptop van de zaak en ook geen 13e en 14e maand. Wat we je wel bieden is een leuke club van mensen (al zeggen we het zelf) om de KBCU mee te besturen. En je bouwt een mooi netwerk op binnen Utrecht.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden, reageer dan meteen en stuur Frank Nieuwesteeg een e-mail via onderstaand formulier waarom jij onze nieuwe Sponsorcoördinator bent. Je kunt tot en met 31 maart 2015 reageren. En zet dan meteen 9 april in jouw agenda, want dan openen we het seizoen met Rondleiding door het Stationsgebied met focus op Singelherstel + borrel.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Jouw bericht