Is er behoefte aan een boothelling via KBCU?

De Kleine Boten Club Utrecht inventariseert of er behoefte is aan een boothelling waar leden tegen een kleine vergoeding gebruik van kunnen maken. Hierover is contact met de Wilhelminagroep Zeeverkenners. De Kleine Boten Club zou dan voor een vast bedrag per jaar haar leden tegen gereduceerd tarief toegang kunnen geven tot de boothelling van de Zeeverkenners. De vraag is of er voldoende behoefte hieraan is?

Poll: is er behoefte aan een boothelling?

Via onderstaande poll kun je laten weten of jij behoefte hebt aan een boothelling en hoe vaak. Ook als je hier geen gebruik van wenst te maken, vragen we je om te stemmen. Je kunt stemmen tot en met vrijdag 3 oktober.

[poll id=”1″]

Wil je jouw keuze toelichten, geef dan hieronder jouw reactie.

Noot: de foto van de boothelling is ter illustratie en is niet de boothelling van de Wilhelminagroep Zeeverkenners

Geef een antwoord