Nieuw: LinkGids met handige vaaradressen

Sinds kort heeft de Kleine Boten Club Utrecht een LinkGids op haar website staan. Een praktisch overzicht waar zowel bedrijven als non-profit organisaties die iets doen op het gebied van bootjes en varen in Utrecht een vermelding kunnen krijgen. De eerste links staan inmiddels in de LinkGids.

(Gratis) vermelding

Non-profit organisaties kunnen een gratis vermelding krijgen. Denk hierbij aan verenigingen en clubs op het gebied van varen in Utrecht stad. Ook bedrijven kunnen een vermelding krijgen. Denk hierbij aan reparatiebedrijven, bootmateriaalwinkels, bootvriendelijke horeca, bootverhuurders en rondvaartbedrijven. Bedrijven betalen slechts 25 euro per jaar. Tot en met 31 december 2014  betalen bedrijven slechts 25 euro voor een vermelding van 2 jaar.

Clubkas

De LinkGids is voor de Kleine Boten Club de enige bron van inkomsten. Kleine bootbezitters kunnen namelijk gratis lid worden. De opbrengst zal onder meer worden gebruikt om de club te promoten en activiteiten op te zetten.

Naar de LinkGids

Bekijk de vermeldingen in de LinkGids of plaats een vermelding.