Knopencursus op zondag 14 september 2014

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mastworp, paalsteek of platte knoop? Welke knoop kun je het beste gebruiken om jouw boot aan te leggen of een stootwil te bevestigen?  Zondag 14 september 2014 geeft Jaap van der Mei een korte cursus knopen leggen voor alle leden van Kleine Boten Club Utrecht. De knopencursus begint om 15.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Programma

Wat gaan we doen? Om te beginnen gaan we leren welke soorten ’touw’ er zijn met welke eigenschappen. Vervolgens het verschil tussen ‘knopen’ en ‘steken’. Want we bedoelen soms steken als we zeggen dat we gaan knopen. Daarna komt de juiste knoop of steek voor de juiste situatie aan bod.

Als toegift volgt de 1 op 1 coaching ‘alleen aanleggen’. Heel handig voor meer vaarplezier: voorkomen van onenigheid met de partner tijdens het aanleggen van de boot. Neem vooral je eigen boot mee voor dit onderdeel.

Borrel

De Knopencursus wordt afgesloten met een diploma en een borrel (vanaf 17.30 uur) waarin we graag met elkaar kennismaken en van gedachten wisselen over het varen in Utrecht en de rol van de Kleine Boten Club Utrecht daarin. Aangezien het een buitenactiviteit is: mocht het weer het niet toelaten dan verschijnt dit om 13.00 uur via Facebook en per email aan degenen die zich hebben opgegeven.

Aanmelden

Wil je de meest gangbare knopen onder de knie krijgen? Kom dan naar de Knopencursus. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Neem voor de borrel wat lekkers mee! Aanmelden kan via de Facebook-eventpagina of door een e-mail te sturen aan info@kleinebotenclubutrecht.nl.

Locatie

De Knopencursus vindt plaats aan het water tegenover Weerdsingel OZ 88 in Utrecht. Hieronder de locatie in Google Maps.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][/vc_row]