Kleine Boten Club Utrecht werft leden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Donderdagavond 3 juli is de flyeractie 2014 gestart. Meer dan 75 bootjes aan de Biltse Grift en Zilveren Schaats zijn voorzien van een flyer. Zondagmiddag 6 juli volgt de rest van Utrecht en wordt de flyeractie afgesloten met een borrel. En jij bent uitgenodigd.

Flyeractie: Word gratis lid

Het doel van de flyeractie is om het aantal leden (lidmaatschap is gratis) verder te doen groeien. Leden worden op de hoogte gehouden met de site, Nieuwsflits en Facebook. Verder vertegenwoordigen we kleine botenbezitters bij de gemeente en organiseren we evenementen en cursussen. Lees meer informatie over het gratis lidmaatschap.

Flyeren zondag 6 juli om 13.30 uur

Zondag 6 juli 2014 gaan we verder met flyeren. Om 13.30 uur starten we bij de Weerdsluis (houten vlonder). Vaar en flyer je mee, stuur ons dan een bericht.

Borrelen zondag 6 juli om 16.00 uur

Omstreeks 16.00 uur ronden we de flyeractie af met een kleine borrel bij de Weerdsluis. Uiteraard zorgen we voor biertjes, maar als de deelnemers ook iets meenemen is dat mooi. Via Facebook kun je laten weten of je aanwezig bent! Mocht het weer wat tegenvallen, dan laten we circa twee uur van te voren via Facebook weten als de borrel niet doorgaat.

Flyeractie in beeld

Hieronder vind je een video en een aantal foto’s van de flyeractie op donderdagavond 3 juli 2014.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1YHc1z8kySk”][td_revolution_slider alias=”flyeractie2014″ hide_title=”hide_title”][/vc_column][/vc_row]