Word gratis lid en ontvang de Nieuwsflits

Woensdag 11 juni is de eerste Nieuwsflits nieuwe stijl verzonden naar alle leden van Kleine Boten Club Utrecht. De Nieuwsflits verschijnt onregelmatig en houdt de leden op de hoogte van wat er gebeurt op ‘kleine boten’-gebied in Utrecht. Bekijk de items van de Nieuwsflits van juni 2014.

Nieuwsflits juni 2014

De items in de Nieuwsflits van juni 2014 zijn onder meer:

  • Vernieuwde website
  • Deskundigheidsbevordering
  • Bruggen en sluizen
  • Ligplaatsvergunning
  • Vaaragenda

Wil je de Nieuwsflits van juni 2014 lezen en in de toekomst Nieuwsflitsen ontvangen? Word dan gratis lid van Kleine Boten Club Utrecht. Na aanmelding ontvang je een e-mail die je moet bevestigen. Hierna ben je lid en ontvang je een definitieve bevestiging met een link naar de Nieuwsflits van juni 2014.