Met spoed gezocht: Webredacteur

Om de vereniging en alle mooie dingen die we doen in gang te houden zijn we op zoek naar actieve leden. Zo zijn we op dit moment met spoed op zoek naar een webredacteur die de website bijhoudt, nieuwsbrieven verstuurt en het twitteraccount onderhoudt. Het kost zoveel tijd als je erin wilt steken maar vanaf twee uur per maand kan het al. Lijkt het je leuk om verhalen te schrijven over varen, activiteiten en mensen die varen? meld je dan hier.

Daarnaast zoeken we ook een sponsorcoördinator die de contacten onderhoudt met de KBC en de bedrijvigheid in Utrecht rond en op het vaarwater. Het idee is de huidige contacten beter te onderhouden en wie weet komt het idee, dat we al jaren hebben, om een netwerk van vaarvriendelijke horeca te maken tot realisatie? meld je dan hier.

En zou je de vereniging verder willen brengen met andere talenten? we horen het graag!