Waarnemend sleutelbeheerder trailerhelling gevraagd

Waarnemend sleutelbeheerder gezocht voor trailerhelling

Leden van Kleine Boten Club Utrecht kunnen hoogstwaarschijnlijk vanaf eind mei 2015 tegen sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de trailerhelling van de waterscouts van de Wilhelminagroep. Er is reeds een sleutelbeheerder, maar we zijn nog op zoek naar een waarnemend sleutelbeheerder.

Waarnemend sleutelbeheerder

Marnix Wierts, woonzaam in Hoograven, zal de sleutel gaan beheren. Daarnaast zoeken we nog iemand die in Hoograven of directe omgeving woont en bij afwezigheid van Marnix de sleutelbeheerder wil zijn. Wil je waarnemend sleutelbeheerder zijn of heb je hier nog vragen over? Stuur Marnis dan een e-mail.

Eind mei meer informatie

Eind mei communiceren we in de Nieuwsflits en op deze site het regelement voor gebruik van de trailerhelling voor leden van Kleine Boten  Club Utrecht. Nog geen lid? Meld je dan direct aan en word gratis lid!

Geef een antwoord