Meehelpen met de Utrecht Pride?

Zaterdag 1 juni 2024 is het weer Utrecht Pride. Help jij ons weer mee om van Utrecht Pride 2024 een feest te maken en al die duizenden deelnemers een mooie dag te bezorgen?

Ben jij de held die ons helpt met je ‘kleine bootje’? Dan heb jij zelf een mooie dag op een van de mooiste plekjes langs de route waar de parade langs je neus voorbij komt.

Wij zoeken nog mensen met een klein bootje die ons helpen met het afsluiten van diverse toegangswegen richting de Oudegracht en de Catharijnesingel.

Aanmelden kan via de website van de Utrecht Canal Pride: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8FOozTPouDXnL_qJk8i9lloy0ZkOQ9uOfvvj-9xm2oolMcQ/viewform
Vul hierbij het invulformulier in en geef aan dat je ingedeeld wilt worden bij ‘KBC / bootjes ledig erf’. Op deze manier weten wij zeker dat we alle juiste info hebben, zoals mobiel nummer en T-shirt maten en lunch-wensen!

Een paar belangrijke punten:

  • Je bent niet alleen een visitekaartje voor de Utrecht Pride, maar ook voor de KBC.
  • Het is de enige manier om vanaf je eigen boot de parade te bekijken.
  • Je bent beschikbaar op 1 juni 2024 van 12.00 t/m 19.00 uur.
  • Je beschikt over een mobiele telefoon met whatsapp.
  • Uiteraard is het een feestelijke dag, maar als schipper blijf je nuchter, dus let op drankgebruik voor, tijdens en na de parade.

Met vriendelijke groet,

Roald Stolk

logistiek / veiligheid en uitvoering

Stichting Utrecht Pride
www.utrechtpride.nl