Tijdens Utrecht Pride niet zelf varen

Veel bootjes van de KBC zijn ingeschakeld om mee te helpen bij de Utrecht Pride, aanstaande zaterdag 3 juni. Als je daar niet bij zit: houd de stremming in de gaten! Van 12.00-19.00 is vrijwel niets mogelijk op het water voor ‘zomaar vaarders’. En kijken langs de route vanaf het water is vanwege de veiligheid niet mogelijk.

Het bericht voor de scheepvaart: Utrecht stad. Stremming door afsluiting Oudegracht en westelijke stadsbuitengracht, geen bediening Vondelbrug en Weerdsluis op zaterdag 3 juni 2023 vanaf 12.00 uur tot 19.00 uur wegens een evenement.

Toch varen? Op bijvoorbeeld de oostelijke Stadsbuitengracht (singels aan de oostzijde), de Kromme Rijn, Biltsche Grift of Vecht kan je varen, maar dus geen doorgang naar Oude Gracht, Weerdsluisgebied, Catharijnesingel of de kom bij het Ledig Erf.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is oude-gracht-2-1-1024x684.jpg