Welke foto moet op de freecard komen van Kleine Boten Club Utrecht?

Fotowedstrijd Kleine Boten Club Utrecht

Dit voorjaar konden leden van Kleine Boten Club Utrecht foto’s insturen voor de fotowedstrijd. Ondanks dat het aantal inzendingen niet hoog was, is er voldoende keuze en kun je tot en met donderdag 3 september 2015 stemmen op de foto die volgens jou een plek verdiend op de nieuwe freecards van Kleine Boten Club Utrecht.

Foto’s van Utrechtse grachten, singels en bootjes

Leden van Kleine Boten Club Utrecht konden een of meerdere foto’s gemaakt op het water of foto’s waarop de grachten, singels en bijvoorbeeld bootjes staan inzenden. Per deelnemer is één foto geselecteerd waar je op kunt stemmen. Omdat we graag willen dat je stemt op een foto en niet op de fotograaf, vertellen we je niet wie welke foto heeft gemaakt. Maar de fotografen  in alfabetische volgorde zijn: Frank, Jessica, Joost en Martijn. De winnende foto krijgt een plekje op de freecard die zondag 13 september wordt onthuld tijdens de Vaarmiddag.

Breng jouw stem uit

Hieronder kun je jouw stem uitbrengen. Je kunt maar 1 keer een stem uitbrengen. Klik op een foto voor een uitvergroting.

[total-poll id=2273]