Kadeconcert 3 juli

logo kade concertTijdens het kadeconcert op 3 juli 2011 zijn de werven van de Oudegracht en de Weerdsluis één groot openluchtpodium. Vanaf je boot kun je op verschillende plekken langs de route luisteren naar opera. Van Monteverdi tot Mozart, uitgevoerd door jong en oud.

Vanaf 16.30 uur start het Kadeconcert, het verzamelpunt is het Ledig Erf.  Je vaart langs de route van de Oudegracht naar de Weerdsluis. Onderweg kun je op vier plaatsen luisteren naar concerten van 15 minuten. Tussendoor klinken er uit onverwachte hoek nog meer liederen en verrassende muziek.

Om 19.00 uur begint het afsluitende concert bij de Weerdsluis. De Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer speelt operamuziek van Mozart met onder andere Cora Burggraaf (mezzosopraan).Om 20.00 uur sluit het Kadeconcert af met een optreden van het Scratchkoor.

VAAR MEE

Heb je een boot? Zorg dat je om uiterlijk 16.30 uur bij het Ledig Erf in de Oudegracht bent en vaar de route mee. Heb je geen boot? Huur er dan een of een kano of een waterfiets.

 

Vaarinformatie zondag 3 juli

Om 15.45 uur is laatste schutting vanaf de Vecht Utrecht in.
Vanaf 16.30 uur is de doorvaart door Utrecht gestremd.
Vanaf 16.30 – 20.15 uur mag in de Oudegracht en bij de Weerdsluis worden aangelegd.
Na het evenement om 20.30 uur vindt een laatste schutting de stad uit plaats, richting de Vecht.

Alle boten zijn van harte welkom!