Bijeenkomst KBC maart

Woensdagavond 26 maart vond een bijeenkomst voor alle leden plaats  in Cafe Averechts, Lijsterstraat 49, Utrecht. Info via info ‘at’ kleinebotenclubutrecht.nl

Onderwerpen die werden besproken:

  • – activiteiten KBC 2008gepland: knopencursus zondag 22 juni 15.00-16.30 (Weerdsingel ), noteer deze nascholingscursus vast in je agenda! Cursus buitenboordmotorenonderhoud: zaterdag 29 november 14-15.30. (Vinkeveen) Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursussen voor kbc-leden. Je kunt je vast op de belangstellendelijst zetten via info ‘at’ kleinebotenclubutrecht.nl
  • – ligplaatsen in Lombok/Merwedekade. Discussie o.l.v. actiecoordinator Dirk (mail hem: dickenjose ‘at’ hotmail.com) over knelpunten, wensen, actieplan.
  • – clubartikelen, logo, promotieartikelen. Wordt aan gewerkt!
  • – Electromotoren in Nieuw Gracht, Kromme Rijn (zou formeel niet mogen van Waterschap)- Sluisgelden voor vergunninghouders (wij willen net als in Amsterdam als vergunninghouders gratis van de sluizen gebruik maken) Wij blijven deze zaken onder de aandacht brengen van gemeente- en waterschapbestuurders

Vriendelijke groeten,

Harm, Arthur, Roderik, Annemieke, Frank, Jaap, Dirk

Geef een antwoord